Tunnetuimmat pop-artistit, jotka ovat soittaneet Las Vegasissa

Las Vegas on toiminut aina hyvän musiikin mekkana. Viime vuosisata oli erityisesti Vegasin kulta-aikaa, jolloin ihmisiä ympäri maailmaa matkusti Vegasiin erityisesti pelaamaan kasinolla,

Elvis at the o2 ... 2014 ...Elvis Presley

syömään paikallisissa ravintoloissa ja nauttimaan maailmanluokan musiikista. Suurin osa tunnetuimmista tähdistä, jotka ovat esiintyneet Vegasista, ovat rock-tähtiä, mutta myös poikkeuksia mahtuu mukaan. Pop-artistit ovat myös esiintyneet paikan päällä useita vuosia. Tässä siis kolmen tunnetuimman pop-artistin lista, jotka ovat esiintyneet Vegasissa.

Tom Jones

Eräs aikansa tunnetuimmista, popin ja rockin elementtejä bluesin yhdistellyt artisti, Tom Jones on tullut kuuluisaksi juuri hänen Vegasin keikoista, joissa meno kävi usein kuumaksi. Hän esiintyi paikan päällä monta vuosikymmentä. Jones aloitti Vegasissa keikkailun 1970-luvulla, josta hänen viimeiset keikkansa jatkuivat 2000-luvulle saakka. 2010 vuoden jälkeen Jones ei ole enää tehnyt keikkoja Vegasissa, mutta tämä johtuu suureksi osaksi hänen korkeasta iästään.

Prince

Yli 100 miljoonaa levyä elämänsä aikana myynyt Prince on myös päässyt nauttimaan Vegasin loistosta ja monet pitävätkin hänen kolmen kuukauden jaksoa Vegasissa vuoden 2006 aikana uskomattomana suorituksena, johon ei moni pystyisi. Hänen keikkojaan tänä aikana on kuvailtu energisiksi ja villeiksi. Yhdelläkään keikalla ei ollut valmiiksi soviteltua biisilistaa, vaan Prince soitti mitä tahansa hän sille päivälle sattui haluamaan. Hän toi yllättäviä vieraita lavalle ja hän varmisti, että jokainen paikan päällä ollut jäi varmasti muistamaan hänen esiintymisensä vielä pitkään.

Elvis Presley

Kun puhutaan Vegasista, ei Elvis Presleyä voi jättää mainitsematta. Vaikka Elvis usein luetellaan rock-artistiksi, on hänen tuotannossaan niin paljon popmusiikkia, että hänet voi lukea listalle mukaan.

Elviksen keikat ovat saaneet kehuja ja hänen Vegasin kiertue jopa poiki erillisen studioalbumin. Niiden tunnelma oli uskomaton – sali oli usein aina tupaten täynnä ihmisiä ja tunnelma oli aina koholla. Hänen lavapersoona valtasi tilan ja kappaleiden pirteä sanoma saa monet muistelemaan vanhoja keikkoja vielä monta kymmentä vuotta Elviksen kuoleman jälkeen. Lista onkin hyvä päättää Elvikseen, jonka Vegasin keikat eivät vain olleet eräitä suosituimpia popmuusikon pitämiä keikkoja mitä Vegasissa on ollut, vaan myös eräitä suosituimpia keikkoja, mitä Vegasissa on ikinä koettu.