luck-1041798_960_720

Charlie Sheen on eräs kohutuimmista Hollywoodin tähdistä. Uutisia on sadellut vuosien varrella kertoen Sheenin elämästä Miehen puolikkaiden aikana ja sen jälkeen, kun hänet erotettiin Miehen puolikkaiden tuotantotiimiin kohdistuneista vihaviesteistä. Sheen on erityisen kiinnostunut urheiluvedonlyönnistä ja hänen ex-vaimonsa ilmoitti aikoinaan lehdistölle Sheenin käyttävän parhaimmillaan yli 200,000 dollaria pelkkään urheiluvedonlyöntiin.

Ben Affleck

Eräs tunnetuimmista Hollywoodin näyttelijöistä, Ben Affleck, on myös tunnettu julkisuudessa aktiivisena pokerinpelaajana – ja hänen tuloksensa puhuvat puolestaan. Hän on pelannut jo parin vuosikymmenen ajan ja hän on sinä aikana onnistunut voittamaan mm. Kalifornian osavaltion pokerin mestaruuskisat vuonna 2004. Hänet tunnetaan myös aktiivisena blakjackin pelaajana, vaikka hänen blackjack voitoistaan kuulee kylläkin harvemmin juorulehtien sivuilla.

Tiger Woods

Kaikkien skandaalien keskellä, Tiger Woods, maailmanluokan golftähti, on myös tunnettu uhkapelurina. Suurin syy, miksi varsinkin julkisuudessa on keskitytty paljon hänen uhkapelaamiseen, on pelaamisessa käytetyt summat. Woodsin läheiset sanovat, että hän on voinut parhaimmillaan käyttää jopa 25 000 dollaria yhden käden panoksina. Hänellä on kyllä toisaalta siihen varaa, jos miettii hänen hurjia tulojaan.